1. Zacznij od przygotowania bezy: Białka jajek, ubij mikserem z kwaskiem cytrynowym, cukrem, szczyptą soli na puszystą, białą pianę. Na koniec, dodaj skrobię i ponownie wymieszaj.
2. Gotową masę, przełóż równomiernie do formy przykrytej papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku, rozgrzanym do 150°C, przez 30 minut.
3. W tym czasie, przygotuj krem: Ubij serek śmietankowy ze śmietanką, cukrem pudrem i wstaw do lodówki 30 minut.
4. Na upieczoną bezę, wyłóż równomiernie krem (zostawiając trochę do dekoracji). Potem, w kilku miejscach wyłóż paski dżemu i delikatnie zwiń całość w ciasny rulon. Wierzch wysmaruj pozostałym kremem i posyp zmielonymi pistacjami. Gotowe!
Przed podaniem, schłodź malinową chmurkę w lodówce, a potem wołaj bliskich na deser. Smacznego!