Najpyszniejsza sałatka jaką jadłam. Robię ją praktycznie w każdy weekend.

Od pewnego momentu przepis na ta sałatę jest moim ulubionym. Jest ona bardzo sycąca, delikatna w smaku i bardzo apetyczna.

 

Największym plusem jest to , że jej wykonanie jest bardzo proste i szybkie. Jestem pewna, że będzie prosta nawet dla osób, którzy nie umieją gotować.

 

 

Składniki:

 

Przepis na marchewkę po koreańsku  →  https://www.agusiagotuje.pl/marchewka-po-koreansku/

 

Sposób przygotowania:
Fileta gotujemy w osolonej wodzie, a następnie kroimy go w paski.
Następnie ogórki kroimy w półokręgi , a ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Marchew po koreańsku można kupić lub zrobić samodzielnie.
Fileta, marchew, ogórki i ser mieszamy , a następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekane zioła i dodajemy majonez . Według uznania doprawiamy solą i pieprzem.

 

Smacznego!

error: Content is protected !!